Transport gratuit pentru orice comandă!

Despre Noi

Unicitate, diversitate, calitate și eleganță. Acestea sunt elementele definitorii după care ne ghidăm zi de zi în scopul satisfacerii pe deplin a nevoilor tuturor celor care ne trec pragul.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul confecții bărbați, Demarco reprezintă un concept ce își propune să creeze noi forme de eleganță masculină, prezentându-se ca un brand ce a evoluat în decursul anilor prin îmbinarea creativității și inovației urmărind să satisfacă toate dorințele vestimentare ale clienților săi pe toate palierele.

Societatea noastră acoperă, prin produsele sale, o gamă largă de vestimentație masculină pentru toate sezoanele, printre care se numără: costumele, gecile, paltoanele bărbătești.

Pentru că pasiunea noastră pentru nou generează o energie care ne ajută în permanență să creăm modele care să pună în valoare fiecare client, am decis să punem la dispoziția clienților noștri inclusiv produse made to measure, executate la comandă, în funcție de dorințele fiecăruia.

Scopul nostru este tratarea cu respect și profesionalism a tuturor clienților care doresc să își afirme eleganța și simțul estetic prin creațiile noastre, motiv pentru care investim în dotări moderne în scopul producerii de produse bărbătești după ultimele tendințe și  materiale care întrunesc cerințe înalte alte calității.